Bentum_header_2

Bewaren

Als washal medewerker bij Int. Transportbedrijf H.J. van Bentum B.V. zorg jij ervoor dat zowel onze eigen transportvloot als die van andere bedrijven er altijd spik en span uitzien! Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor het reinigen en onderhouden van voertuigen en het organiseren van het wasproces. Jullie nemen elke taak serieus. Int. Transportbedrijf H.J. van Bentum B.V. staat bekend om zijn uitstekende uitstraling, en dat willen we graag zo houden!

Dit mag je van ons verwachten  

  • Een salaris tussen € 1.800 en € 2.250 bruto per maand.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief pensioen en vakantiedagen.
  • Een prettige werkomgeving met een gezellig team.
  • Mogelijkheid tot deelname aan ons fietsplan.

Wat we vragen  

  • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.
  • Zowel zelfstandig als teamspeler.
  • Flexibel in werktijden.
  • Oog voor detail en niets ontgaat je.
  • Woonachtig in de buurt van Woudenberg.

Werken bij Int. Transportbedrijf H.J. van Bentum B.V.  

Bij Int. Transportbedrijf H.J. van Bentum B.V. in Woudenberg ervaar je het werken binnen een echt familiebedrijf. Wij hechten waarde aan oprechte aandacht voor jou als mens, bieden kwalitatief hoogwaardig materiaal en streven naar een veilige werkomgeving. Het team is gemotiveerd en doet graag een stapje extra voor elkaar. Een fijne werksfeer dus!

Met meer dan vijftig jaar ervaring heeft Int. Transportbedrijf H.J. van Bentum B.V. een leidende positie verworven in het transport van en naar het Verenigd Koninkrijk. Als stabiel bedrijf bieden wij een werkomgeving waar je veel werkplezier kunt beleven.

Wil jij graag aan de slag als washal medewerker bij Int. Transportbedrijf H.J. van Bentum B.V.? Neem dan contact op met Sven van Asselt. Dit kan door te bellen of appen naar 06-46118621 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als je vragen hebt, kun je bij Sven terecht.

Vraag direct een offerte aan Aanvragen »

Gecertificeerd transportbedrijf

Als gecertificeerd transporteur voldoen we aan de hoogste eisen op het gebied van zorg voor kwaliteit, gezondheid, beveiliging, veiligheid, reiniging en milieu. Lees meer »

OCS websiteiso14001 certificaat mgmp certificaat matcn-certificaat-m.pngsqas certificaat m