bentum transport vloot bulktransport

Bewaren

De uitstraling van ons wagenpark als visitekaartje weerspiegelt onze excellente performance en de grote aandacht die we besteden aan mens en materieel. Dit vanuit de filosofie dat alleen het beste materieel in handen van uitstekend opgeleide en loyale medewerkers de hoogste kwaliteit voor onze opdrachtgevers oplevert.

Eigen chauffeurs en charters

We hechten grote waarde aan de inzet van eigen chauffeurs en charters. Als sociaal bedrijf beschikken we over gemotiveerde medewerkers die ambassadeurs voor de onderneming zijn. Dit geldt niet alleen voor de 'eigen' Nederlandse chauffeurs, maar ook voor de chauffeurs van onze partners uit Engeland, België, Nederland en Oost-Europa. We behandelen al deze mensen gelijkwaardig, wat zij op hun beurt belonen met loyaliteit aan ons en aan onze opdrachtgevers. 

van bentum schadeherstel bulktransportMaximale aandacht voor materieel

Als premium transportbedrijf besteden we maximale aandacht aan ons materieel. Daartoe beschikken we onder meer over een eigen onderhoud- en schadeherstelbedrijf. Verder hebben we eigen reinigingsfaciliteiten die we ook aan derden ter beschikking stellen.

Permanente controle over logistiek proces

Met een platte, centrale organisatie hebben we permanente controle over het logistieke proces, van A tot Z. We ondersteunen dit met opleidingen, trainingen en individuele carrièrekansen voor alle medewerkers.

Vraag direct een offerte aan Aanvragen »

Gecertificeerd transportbedrijf

Als gecertificeerd transporteur voldoen we aan de hoogste eisen op het gebied van zorg voor kwaliteit, gezondheid, beveiliging, veiligheid, reiniging en milieu. Lees meer »

OCS websiteiso14001 certificaat mgmp certificaat matcn-certificaat-m.pngsqas certificaat m