Bentum_header_2

Bewaren

Als loodsmedewerker bij Int. Transportbedrijf H.J. van Bentum B.V. ben jij het aanspreekpunt voor alle logistieke zaken! Of het nu gaat om het secuur checken en efficiënt opslaan van goederen op pallets of het vlot organiseren van logistieke processen, jij neemt elke taak serieus. 

Als APK Keurmeester bij Int. Transportbedrijf H.J. van Bentum B.V. ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van APK-keuringen en het verrichten van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan trailers en vrachtwagens. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van ons wagenpark.

Met intens verdriet geven wij kennis van het overlijden van onze oprichter Hendrik Jan van Bentum. Met zijn enorme charisma en ondernemersgeest heeft hij de fundering gelegd van ons bedrijf.

U kunt uw schriftelijke condoleance en/of een mooie herinnering aan Hendrik Jan achter laten in het online condoleanceregister via de volgende link of QR-code:

http://www.beijeruitvaartzorg.nl/.../hendrik-jan-van-bentum

Rouwkaart_HJ_1.jpg

Rouwkaart_HJ2.jpg

Als washal medewerker bij Int. Transportbedrijf H.J. van Bentum B.V. zorg jij ervoor dat zowel onze eigen transportvloot als die van andere bedrijven er altijd spik en span uitzien! Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor het reinigen en onderhouden van voertuigen en het organiseren van het wasproces.

Zaterdag 16 september 2023 reden we mee met alweer de 33e editie van truckersdag De Heygraeff.

Vraag direct een offerte aan Aanvragen »

Gecertificeerd transportbedrijf

Als gecertificeerd transporteur voldoen we aan de hoogste eisen op het gebied van zorg voor kwaliteit, gezondheid, beveiliging, veiligheid, reiniging en milieu. Lees meer »

OCS websiteiso14001 certificaat mgmp certificaat matcn-certificaat-m.pngsqas certificaat m