Per 1 januari 2022 zal Wijnand Hendrikse (36) toetreden tot de hoofddirectie bij H.J. Van Bentum uit Woudenberg en wordt daarmee verantwoordelijk voor de verschillende activiteiten binnen de groep.

Als transportplanner bij van Bentum in Woudenberg heb jij de verantwoordelijkheid over de planning van (inter)nationaal huiftransport. Je collega’s vervoeren producten op pallets in het Verenigd Koninkrijk, Benelux en Duitsland. Jij plant zoveel mogelijk volle vrachten. Je houdt er daarnaast ook rekening mee dat ze retourvrachten mee terug kunnen nemen. Dat is best even puzzelen!

Het jaar 2020 is bijna ten einde. Een bewogen jaar, dat veel van iedereen gevraagd heeft en de nodige uitdagingen had door Corona en naderende Brexit.

Onlangs zijn wij gemigreerd naar de nieuwste versie van ons TMS pakket. Met de nodige voorbereidingen, testwerkzaamheden en een geweldig team is de migratie vlot verlopen. 

Hans Wijnen is 25 jaar in dienst bij Van Bentum!

Vraag direct een offerte aan Aanvragen »

Gecertificeerd transportbedrijf

Als gecertificeerd transporteur voldoen we aan de hoogste eisen op het gebied van zorg voor kwaliteit, gezondheid, beveiliging, veiligheid, reiniging en milieu. Lees meer »

iso9001 certificaat matcn certificaat mresponsible caregmp certificaat msqas certificaat m