bentum trekkers

Bewaren

Familiebedrijf H.J. van Bentum heeft al meer dan veertig jaar een leidende positie in transport naar en vanuit het Verenigd Koninkrijk. Als familiebedrijf hebben we oprechte aandacht voor mens, materieel en veiligheid. Dit vormt, in combinatie met onze vanzelfsprekende focus op kwaliteit, de basis voor het succes van onze onderneming.

Transportbedrijf met premium cultuur

Respect en aandacht voor alle medewerkers motiveert mensen. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door collegialiteit, saamhorigheid, integriteit en een grote bereidheid een stapje extra te doen voor elkaar. Met onze focus op kwaliteit gaan we verder dan de wettelijke normen voorschrijven. Met name op het gebied van veiligheid, opleidingen en onderhoud. Onze cultuur zorgt voor een premium bedrijf.

Uitstekende performance met loyale klanten

Opdrachtgevers kiezen voor ons vanwege onze uitstekende performance binnen een goede prijs-kwaliteitverhouding. We lossen problemen voor opdrachtgevers op door snel met pragmatische maar kwalitatieve oplossingen te komen. Dit alles draagt er toe bij dat we een klantenkring hebben opgebouwd die zeer loyaal is en waarvan veel opdrachtgevers alleen genoegen nemen met Van Bentum als transporteur. We zijn dan ook heel erg trots op onze uitstekende reputatie en onze trouwe, toonaangevende opdrachtgevers.

Continuïteit en zekerheid

Als zelfstandig familiebedrijf is Van Bentum gericht op continuïteit en zekerheid in plaats van kortstondig succes of incidenteel rendement. We investeren onafhankelijk van derden in onze onderneming. Dat biedt rust en vertrouwen bij opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers.

Vraag direct een offerte aan Aanvragen »

Gecertificeerd transportbedrijf

Als gecertificeerd transporteur voldoen we aan de hoogste eisen op het gebied van zorg voor kwaliteit, gezondheid, beveiliging, veiligheid, reiniging en milieu. Lees meer »

OCS websiteiso14001 certificaat mgmp certificaat matcn-certificaat-m.pngsqas certificaat m